Româna / Engleza

GRĂSIMEA NU ESTE DE LA ALIMENTE! SCĂPĂ DE PÂNĂ LA 15 KG DE GRĂSIME FĂRĂ CHIMIE, FOAME ŞI EXERCIŢII FIZICE.

Povesteşte doctor de categorie medicală superioară

Dietele, exercițiile fizice, pastilele și liposucția sunt astăzi principalele modalități de combatere a creșterii în greutate. Cu toate acestea, judecând după faptul că numărul persoanelor obeze continuă să crească, nici una dintre ele nu este cu adevărat eficientă.
Situaţia s-a schimbat, când în România a apărut Ideal Slim - preparat, care stimulează pierderea de greutate în mod natural.

Mihai Corneliu Tudor

Director al Centrului științific medical național, doctor în științe medicale, lucrător de onoare în România, medic generalist, nutriționist
Experianţa de muncă - 42 ani


Ce este Ideal Slim?

Dacă organismul tău are deficiență de vitamina A - mănâncă portocale, dacă fosfor - consumă pește, dacă vitamina C - mănâncă coacăză neagră. Doar picăturile Ideal Slim conțin toate oligoelementele necesare care contribuie la arderea grăsimilor din corpul uman. În special, acest produs este un super-antioxidant care arde grăsimile și normalizează activitatea întregului organism.

Ideal Slim: concentrat de plante. 25 de picături - o porție, care conține cantitatea necesară de substanțe active care măresc rata de ardere a grăsimilor de 3 ori! S-a dovedit clinic că Ideal Slim accelerează metabolismul, restabilește activitatea sistemului endocrin, stimulează regenerarea țesuturilor și suprimă foamea. Produsul este complet natural și este un stimulator activ al proceselor naturale din corpul uman. Deoarece arderea grăsimilor are loc datorită metabolismului rapid, nu este necesară o dietă. O dietă echilibrată + Ideal Slim de două ori pe zi este suficient pentru a menține un metabolism corespunzător. Exerciţiile fizice intensive în acest caz la fel nu sunt necesare. La dorinţă, puteţi efectua unele exerciţii uşoare pentru întreţinerea tonusului muscular.

Proprietăţi principale Ideal Slim:
Arderea grăsimii
Suprimarea apetitului
Normalizarea fundalului hormonal
Întinerirea şi detoxifierea organismului
Efect tonifiant din contul arderii grăsimii

Conținutul lor într-o singură porție de Ideal Slim (25 de picături) îmbunătățește aceste procese de cel puțin 3 ori. Ideal Slim este eficientă chiar și în cazurile în care fluctuațiile hormonale sunt de vină pentru greutatea supraponderală. Dacă sunteți predispus la supraponderalitate - acest produs este cu siguranță pentru dumneavoastră!

În România, acest produs a apărut relativ recent, dar a reușit deja să se stabilească ca un remediu preferat al culturiştilor și sportivilor care au nevoie să slăbească rapid şi să mențină un procent redus de grăsime în organism.

Rezultat după 27 zile de administrare Ideal Slim


Rezultat după 30 zile de administrare Ideal Slim


Rezultat după 45 zile de administrare Ideal Slim


Rezultat după 33 zile de administrare Ideal SlimComentariile cercetătorilor:


Bratu Dumitru
doctor nutriţionist - endocrinolog
Experienţa de muncă - 27 ani

"Cel mai important lucru în pierderea în greutate este - să nu agravezi starea organismului. Din păcate, cele mai populare moduri de a slăbi nu se pot lăuda cu acest lucru. Este foarte dificil să urmezi constant o dietă, nu toată lumea poate suporta abstinența alimentară prelungită. După ce nu au atins obiectivul, se întorc din nou la pastile sau alte medicamente pentru pierderea în greutate, dintre care majoritatea provoacă un mare rău organismului, perturbă echilibrul hormonal, funcția hepatică și suprimă imunitatea. Pierderea în greutate trebuie să fie naturală și să nu afecteze procesele interne ale organismului. Pentru ziua de astăzi Ideal Slim - este singurul preparat care face față cu succes acestor sarcini fără a dăuna sănătății. Microelemente active din Ideal Slim provoacă o accelerare a metabolismului și stimulează arderea intensivă a grăsimilor. Concentrația lor într-o singură doză de Ideal Slim (25 picături) îmbunătățește aceste procese de cel puțin 10 ori. Sunt convins că acest produs este unul dintre cele mai bune remedii în nutriția modernă. De asemenea, este un produs sigur și verificat, în care puteți avea încredere deplină."

Manuela Gârboveanu
medic dietolog-endocrinolog
Experienţa de muncă - 18 ani

„Femeile vin adesea în lacrimi. Au încercat totul, dar nimic nu a funcționat sau greutatea a revenit din nou foarte repede. Obișnuiam să le recomand să nu intre în panică și să încerce din nou puțin mai târziu. Astăzi există o soluție mai bună la această problemă - Ideal Slim. Nu a fost niciodată atât de ușor să slăbești. Aceste picături trebuie luate zilnic fără teamă pentru sănătate. Datorită Ideal Slim, metabolismul este accelerat semnificativ. În consecință, grăsimea subcutanată din zonele cu probleme este arsă mult mai repede - în medie, până la 5 kg pe săptămână! Acesta este un produs complet natural, potrivit pentru toată lumea, indiferent de sex, vârstă și greutate. Pierderea în greutate se realizează numai prin arderea grăsimilor și nu prin deshidratarea organismului. Ideal Slim a câștigat multă popularitate în alimentaţia occidentală și acum câștigă din ce în ce mai multă popularitate în Romania. Personal, recomand acest produs tuturor pacienților mei și, de fiecare dată, aud din partea lor recunoștința pentru figura obţinută. ”

Studiu

Rezultatele testărilor de laborator Ideal Slim la Asociaţia alimentaţiei sănătoase:

Un grup de subiecți supraponderali (100 de persoane) au administrat Ideal Slim de două ori pe zi - dimineața și seara, înainte de masă. Testul a durat o lună. În acest timp, nici unul dintre voluntari nu și-a schimbat alimentaţia obișnuită. În timpul studiului, s-au obținut următoarele rezultate:

1. Pierderea masei grase de la 12 până la 15 kg.
- la pierderea de la 15 kg - 95%
- la pierderea de la 12 kg - 100%
* Pierderea în acest caz este scaderea masei grase şi lipsa ei timp de 1 lună.

2. Ameliorarea remarcabilă a metabolismului.

3. Creșterea tonului și a activității fizice.

4. Îmbunătățirea sistemului hepatic și endocrin.

S-a dovedit că, Ideal Slim are un efect puternic asupra accelerării metabolismului și a arderii grăsimilor. Picăturile sunt recomandate pentru utilizare persoanelor supraponderale, precum și celor care au tulburări metabolice.

Comentarii

Natalia

Salut, am încercat să beau Ideal Slim și într-o lună am pierdut doar 4 kg((((

Mihai Corneliu Tudor

Natalia, deci nu ați citit bine instrucțiuni, secțiunea "metoda de administrare", vă rog să recitiți din nou și cu atenție și să începeți să beți medicamentul așa cum este prescris în instrucțiuni!

Cu respect, Mihai.

Elena Lăpușneanu

Am început să beau, am mâncat tot ce-mi place, în acest timp am pierdut 9 kg. Cred că Ideal Slim pentru pierderea în greutate este cel mai bun dintre ceea ce am întâlnit și cel mai frumos lucru nu este să te distrugi în sala de sport, nu am timp și dorință pentru asta. O astfel de soluție pentru oameni ca mine este perfectă! Recomand! Iată sunt rezultatele mele:

Mihail Roșca

Înainte de a începe să iau acest remediu, am cântărit 90 kg. În tinerețe am fost întotdeauna subțire, iar odată cu vârsta a apărut treptat burtica, părțile laterale. La 35 de ani, mi-am dat seama că trebuie să mă pun în ordine urgent. Aproape un an m-am dedicat antrenamentelor, dar nu am putut atinge corpul normal. Apoi am adăugat la dieta mea Ideal Slim și, în doar câteva săptămâni, m-am transformat în persoana pe care o amintesc din tinerețe. Acum îmi mențin figura, iar Ideal Slim este întotdeauna în stoc

Dorina Boboc

Ideal Slim mi s-a potrivit bine, cu vârsta mă îngraș. Acum mănânc ceea ce vreau și mă laud;) 16 kg într-o lună și jumătate. Continuu așa.;)

Elena Rânda

Nu ați încercat să nu mai mâncați? Ei bine, atunci când suntem copiii - este de înțeles, ne dau și mâncăm. Acum sunt mătușile adulte, nu puteți să vă controlați și pur și simplu nu mâncați?

Mihai Corneliu Tudor

Elena, dacă nu știați, există oamenii care sunt predispuși  genetic de a fi supraponderali și nici o dietă și nici un medic nu salvează acest lucru. Dacă nu sunteți predispusă de a fi supraponderală - sunteți norocoasă, dar vă asigur că nu toți sunt la fel de norocoși ca dvs.

Cu respect, Mihai.

Olivia Marin

Elena, practic nu mănânc nimic, dar asta nu ajută. Greutatea este în același nivel și nu scade

Ana Furdui

Am fost surprinsă că scrieți, ca și cum numai nutriționiștii știu despre Ideal Slim. L-am băut în mod regulat timp de doi ani. Inițial, mi-a ajutat să pierd 14 kg., iar acum doar pentru prevenirea îl beau bine, și vitamine, este un concentrat natural de fructe. Prietenele mele, apropo, știu și despre el de mult timp, deci nu este doar secretul dvs.)) FOTOGRAFII ÎNAINTE ȘI DUPĂ

Irina Macovei

De ce ar pune toată lumea la un singur standard? De ce ar trebui să fie toată lumea subțire? Eu, de exemplu, cântăresc 79 kg la o înălțime de 167 și nu mi-e rușine de asta. Îmi place cum arăt și mă simt minunat!

Mihai Corneliu Tudor

Irina, doar tendințele și moda secolului 21 face ca fetele să meargă la extreme și să arate ca modele, cel mai adesea aceste extreme afectează sănătatea lor. Prin urmare, am creat un astfel de medicament care ajută la scăderea în greutate și, în același timp, nu dăunează sănătății.

Cu respect, Mihai.

Victoria Timofte

FETELOR! URGENT TREBUIE SĂ PIERD 9 KG!!!!!!!!!! AM STAT ACASĂ ȘASE LUNI ȘI NU AM OBSERVAT CUM M-AM ÎNGRĂȘAT. CE SĂ FAC?? SOS!! NU POT URMA DIETE, NU AM VOINȚĂ, APOI NU REZIST ȘI MĂNÂNC MAI MULT. SIMULATORUL NU ESTE, DE ASEMENEA, PENTRU MINE, SUNT PREA LENEȘĂ ȘI ÎMI E PLICTISITOR……

Mihai Corneliu Tudor

Victoria, lenea nu este cea mai bună calitate a omului, dar din fericire ai noroc, Ideal Slim este exact ceea ce ai nevoie.

Cu respect, Mihai.

Andrei Golovațchi

Soția mea, de asemenea, nu poate pierde în greutate. Ne-am căsătorit - a fost 53 kg, acum 68. Cel mai rău lucru este că ea este de acord cu totul. Corect scrieți, vă obișnuiți cu greutatea și ca și cum ar fi fost întotdeauna așa

Sanda Boagă

Am băut de mult Ideal Slim. De asemenea, am avut probleme cu greutatea, dar acum nici măcar nu mă gândesc la asta, mănânc totul la rând, iar dacă m-am îngrășat, am băut fiole și din nou sunt în regulă.

Eugenia Samson

Mișto, dacă chiar funcționează. Deși sunt sceptic. Și pot crede în puterea unei pastile sintetice mai mult decât a unui produs natural. Dar faci orice pentru figura, voi comanda.

Mihai Corneliu Tudor

Sanda, sfatul meu pentru tine este doar să bei un curs și acest lucru va fi suficient pentru o lungă perioadă de timp, cel mai important, în același timp, să monitorizezi dieta rațională.

Cu respect, Mihai.

Irina Vorotila

AM 97 KG. NU ȘTIU CUM SĂ LE ELIMIN. NU VREAU SĂ TREC PESTE 100. CE SĂ FAC????? Ajutați-mi!!!!!!! Pot găsi în farmacia Ideal Slim??????

Mihai Corneliu Tudor

Irina, principalul lucru nu este să intri în panică, totul se rezolvă. Să începem în ordine, în primul rând - din păcate, acest medicament nu poate fi găsit într-o farmacie, motivul pentru care am scris deja mai sus în comentarii. În al doilea rând, comandați Ideal Slim și luați, urmând instrucțiunile, repet încă odată, LUAȚI NUMAI CONFORM INSTRUCȚIUNILOR, dacă doriți să obțineți rezultatul dorit.

Cu respect, Mihai.

Carolina Furtună

Bună ziua! Am 50 de ani și am vrut foarte mult să slăbesc. Știam foarte bine că la această vârstă este mai greu să o faci, dar totuși am încercat din greu. Am decis să încerc și să comand un ambalaj de Ideal Slim. După câteva săptămâni, am făcut următoarea comandă, pentru că efectul mi-a impresionat! Am pierdut 6 kilograme!!! Desigur, în același timp, m-am hrănit corect și am încercat să-mi asigur sarcina fizică, dar astfel de rezultate încă nu m-am așteptat. Mulțumesc pentru articol. De asemenea, recomand tuturor Ideal Slim.