Nagy Katalin
 29125    34539

1 kapszula = 3 ÓRA SZEX

A férjem 3 órán át szeretkezi kvelem és a pénisze nem lankad le egy pillanatra sem!

De miért is adtam neki ezeket a kapszulákat? Segítsetek megmenteni ettől a vadállattól!

Kemény pénisz - a jó szex záloga

Sziasztok! Emlékeztek arra a bejegyzésemre, amelyben panaszkodtam, hogy a férjem, András, nem tud kielégíteni engem? Még az anális kényeztetés után sem állt fel neki!

Már mindent kipróbáltunk: Viagrát, más erekció stimilálókat, jógát és tantrikus gyakorlatokat is... Az eredmény - nulla. A pénisze lankadt maradt vagy azonnal leesett, amint belém jutott. A szex néha nem tartott tovább néhány percnél😞😥.

Már beletörődtem és megértettem, hogy mindenről a genetikai hajlam és a rossz egészségügyi állapot tehet, amely nem engedi, hogy a nemi aktus hosszabb legyen, és ezzel nincs mit kezdeni. El kellett fogadnom ezt.

Természetesen, nem tagadhatom, hogy hosszú szexre vágytam, hiszen egy szép és fiatal nő vagyok és nem állok készen arra, hogy lemondjak az ilyen élvezetekről. De megcsalni sem akartam a férjemet.

Megoldás lett,
amikor már az utolsó reményt is kezdtem elveszíteni...

Akkor, amikor a remény utolsó szálai is kezdtek ködbe veszni, megláttam a tv-ben egy adást Hugh Hefnerrel (a Playboy taulajdonosával). Arról beszélt, hogy minden férfi képes könnyen szeretkezni akár 2 órán át is... még az ő korában is. De egy feltétel mellett: sok tesztoszteronnak kell lennie a szervezetében💪💪💪 (ez a fő férfi hormon!)

Hugh szerint a fokozott tesztoszteron szint sok energiát biztosít, ami lehetővé teszi a több órán át tartó szeretkezést. A tesztoszteron növeli a szexuális vágyat és javítja a potenciát. Ez a hormon segít a férfinak órákon át elégítni ki a nőt és feledhetetlen érzésekkel ajándékozni meg...

Hugh az "Urotrin" szert javasolta a férfi potencia stimulálásához (van benne fenyő kivonat, amelyet ő maga is használt), ezért azonnal átléptem erre a weboldalra és megrendeltem 4 csomagot.

"Ez a szer javítja az urogenitális rendszer munkáját és növeli a tesztoszteron szintet, amely a fő férfi hormon. Rendszeres alkalamzás esetében fokozódik a szexuális vonzás, az erekció erősebbé válik, az orgazmusok pedig - intenzívebbé!

Milyen az eredmény?

Amikor megérkezett a csomag, már alig vártam, hogy kipróbáljam ennek a szernek a hatását. Azt mondtam a férjemnek, hogy naponta egy kapszulát vegyen be reggel és este, igya be egy pohár vízzel, ahogy ez az útmutatóban szerepel.

Pár nap múlva úgy döntöttünk, hogy eljött az ideje leellenőrizni az eredményt... Szégyellem elmondani, hogy mi történt ezután😊😍🙈. Az ördögbe is, égek a szégyentől! De mivel nem ismerlek titeket, minden részletesen elmesélek.

Én, természetesen, a legjobbakban reménykedtem... de nem is sejtettem, hogy András képes lesz ilyen állati módon szeretkezni velem a kapszulák szedése után, még a legvadabb fantáziáimban sem számítottam ilyenre.

Kicsit kevesebb, mint egy órával később felugrott az ágyból, és olyan hihetetlen erekciója volt, hogy csak na, a pénisze kemény volt, mint a kő. Csodálva fogdosta a "kisbarátját" és a szemei ragyogtak! Hátulról hatolt belém. Ez földön túli volt!

Ha nem kaartok, hát ne higgyetek nekem, de keményen a magáévá tett másfél órán át! És ez majdnem 3 éves impotencia után és a nemi vonzás hiánya után. Mélyen! Erőteljesen! Megállás nélkül! Mindenhogy csináltuk, és egyáltalán nem voltam ellene. 😋😆🍌🍌

Hatalmas élvezet és számos forró nyögés!

Igen, ez volt a legjobb szeretkezés egész házas életünk alatt! Nekem úgy tűnt, mintha egyszerre három férfivel csinálnám.

Nem hiszem el, hogy ez a szer igazi Alfa-hímet csinált az én Andrásomból, és mindezt szinte egy mozijegy árán.

Úgy gondolom, hogy ilyen hatással megéri: az élet rövid, és nem azon lányok egyike vagyok, akiknek sajnálnak kevesebb, mint 100 eurót adni egy valóban hihetetlen élvezetért! (na most már befejezem, András hazajött és az ágyba hív, mindenkinek jó éjszakát!!! 👌😁💓💓💓

Most olyan boldogok vagyunk, mint még soha. Vannak napok, amikor több, mint három órán át szeretkezünk. Emellett, András most sokkal férfiasabbnak néz ki (mindez a tesztoszteron szintnek köszönhetp!). Azt gondoltam, hogy ez a szer csak a férfi egészség helyreállítására irányul, de kellemesen meg votlam lepve, hogy változott meg a teste, sokkal izmosabb lett!

András három hónappal ezelőtt hagyta abba az Urotrin kapszulák szedését. De az erekciója még most is legalább 2 órán át tart. És látnátok, hogy mennyire megnagyobbodtak az izmai a tesztoszteron miatt!

A múlt hlten felvettük a kapcsolatot az Urotrin hivatalos weboldalával, hogy megtudjuk, kell-e Andrásnak ismét szednie a kapszulákat. A tanácsadó azt mondta, hogy a szernek halmozó hatása van, ezért jelen pillanatban nincs rá szükségünk.

- Csak abban az esetben, ha még erősebb érzéseket akarnak 😏

Magabiztossággal ajánlhatom ezt a szert minazoknak, akik szeretnének javítani a szexuális életükön, nem folyamodva ehhez olyan szerek szedéséhez, mint mondjuk a Viagra, vagy más káros stimulátorok.

Ne széggyeljetek ellátogatni a hivatalos weboldalra!

A szakképzett és kompetens tanácsadók, akik minden tudnak a férfi problémákról, finoman tanácsolni fogják a legjobb döntéseket, amelyek személyre szabottak lesznek. Ne kell izgulni a szállítást illetően sem, a terméket anoním csomagolásban küldik ki.

Átlépés az Urotrin hivatalos weboldalára

Hozzászólások

Júlia

5 évig éltem egy sráccal, őszintén szólva nem nagyon tetszett nekem a szex vele, a pénisze valahogy lankadt volt. Végül szakítottunk, majd találkoztam egy másik sráccal, aki egyszerűen sokkolt! Órákon át szeretkeztünk, és a pénisze mindig KEMÉNY volt. Amikor látom, nem bírom visszafogi magamat, azonnal nedves leszek. Nemrég elmesélte nekem a titkát. Ezek a kapszulák segítettek neki fokozni a férfi potenciáját. Szuper szer! 💪👍😎

1 órája

Maxim

Már egy hónapha használom az Urotrin kapszulákat és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. A szex sokkal tovább tart, a péniszem kőkemény még az ejakuláció után is. A lányok most nem szállnak le rólam! De elfáradtam már, hagyjatok békén!! Ha-ha-ha, viccelek! 😁

1 órája

Szabolcs

Köszönöm, Kati!❤️ Megerősítem, hogy az Urotrin valóban működik! A szex egy órán át tart és a péniszem mindig harcra kész. A kapszulák fölülmúlták a várakozásaimat, minden szuper!

1 órája

Pénzesi Antal

A bátyám az USA-ban él, ő mesélt nekem ezekről a kapszulákról, sok amerikai használja... De én még nem próbáltam 🤔🤔

2 órája

Emese777

Köszönöm, milyen klasz történet! Szinte felizgultam👍😱 Most megakarom rendelni ezt a szert a férjemnek, még ha nem is lesz rá kedvezmény.

2 órája

Roland

Én szedem az Urotrint és elmondhatom, hogy a hatás egy hónap múlva vált észlelhetővé, főként ha figyelembe vesszük, hogy az orvosok erektális zavarokat állapítottak meg nálam... De MOS!!!! Mennyire kemény!! biztos vagyok benne, hogy soha sem láttatok még ilyen kemény péniszt!!!😎😎😎

2 órája

János

Szia Katalin, megrendeltem 4 csomaggal és alig várom, hogy mikor szállítják már ki. Nagyon érdekes kipróbálni! Mindig is féltem a kudarcoktól az ágyban.. felefáradtam így élni.

3 órája

Krisztián

Csak nézzétek ezt az eredményt!! Én is így akarok!

3 órája

Natika

Az egyik ismerősöm szedi ezeket a kapszulákat, azt mondja, hogy egyszerűen szuperek!!! 😍

3 órája

Anna

Sziasztok, köszönet a hozzászólásaitokért, én már megvettem az Urotrint a férjemnek... Az eredmény egyszerűen fantasztikus!... az erekciója erősebb lett, az orgazmusok pedig sokkal erősebbek, mint korábban

4 órája

István

Körül-belül két héttel ezelőtt vettem meg ezt a szert, most pedig nem kaarom abbahagyni a szedését!!

4 órája

András

Mindenkit biztosíthatok róla, hogy a készítmény kiválóan működik. Korábban mindig féltem szex előtt, hogy nem fog felállni. Most minden megváltozozz. Köszönöm, Katica!

4 órája

Péter

Én már ismerem ezt a szert, Németországban vásároltam meg. Igazán klassz szer

4 órája

Dávid

Megvettem magamnak az Urotrint és a feleségemtől titokban szedtem. Három hét múlva megkérdezte, hogy mi történt! Miért bírok most olyan sokáig szeretkezni vele, és miért lett keményebb a péniszem? Az igazat nem mondtam meg neki. A szert a hivatalos weboldalon rendeltem meg kedvezményesen és pár nap alatt ki is szállították nekem.

5 órája

Dani

Megrendeltem ezt a szert és 5 nap alatt kiszállították nekem, nem volt semmilyen probléma

5 órája

Szabolcs

Remélem, hogy mindenki képes elérni olyan eredményeket, mint én ennek a készítménynek köszönhetően. Órákon át képes vagyok szeretkezni! Köszönöm, Katalin!

5 órája

Márta

Én is ismerem ezeket a kapszulákat... A férjem körül-belül egy hónapig szedte, és most 7 hónappal azután, hogy abbahagyta a szedést, még mindig 2-3 órán át szeretkezünk.

5 órája

Viktor

Ez a termék valóban fantasztikus, de a legfontosabb, hogy nagyon jól hat! Már kiszedtem az első csomagot és megbontottam a másodikat

5 órája

Artúr

Érdekességből próbáltam ki ezt a szert, az ára normális volt, ezért nem volt mit veszítenem. Amikor az első csomag elfogyott, vendégségbe mentem a barátnőmhöz. Valószínű, hogy nem fogtok hinni nekem, de két órán át szeretkeztünk!!! Ilyen korábban soha sem volt:)

6 órája

Márk

Hol lehet megvenni ezeket a kapszulákat? nem értettem meg

6 órája

Rita

Jelenleg mindenhol annyi hamisítvány van, hogy jobb az Urotrint csak a magyarországi hivatalos weboldalán vásárolni meg

6 órája