De la urinarea frecventă până la cancer de prostată - un pas! Cum să recunoaștem amenințarea în timp? Interviu cu urologul-șef al României.

Trastian Eсaterina Niсolaevna
Doctor de Științe Medicale, prima femeie urolog-androlog, reproducolog, principal cercetător-șef al departamentului de andrologie la Institutul de Urologie și Radiologie Intervențională Ministerul Sănătății al României.

Experiență profesională - peste 30 de ani

CARE SUNT PRIMELE SEMNE A PROSTATITIEI:

 • Urinarea frecventă
 • Scăderea potenței (disfuncția erectilă)
 • Probleme de urinare
 • Senzații neplăcute sau dureri în regiunea inghinală și a spatelui inferior
 • În stadiul inițial, boala nu se poate manifesta practic, însă scăderea nivelului potenței și a problemelor cu urinarea este primul semn al unei boli incipiente. Cel mai important lucru este să nu întârziați! Impotenţa este cel mai inofensiv rezultat al acestei boli. Mult mai periculos este formarea unei tumori - adenom de prostată, care, cel mai adesea, duce la cancer de prostată.

  Prin urmare, boala prostatitei implică mai multe pericole pentru bărbați, principalele dintre acestea sunt:

  IMPOTENŢA - ADENOMA PROSTATEI- CANCER DE PROSTATĂ

  Tumorile scoase ale glandei prostatei (diametrul 65 mm)

  Precum, impotența apare în 100% din cazuri, adică fiecare bărbat, care are prostatită. La cineva mai devreme, la cineva mai târziu, dar întotdeauna.

  Cancerul de prostată se produce în stadiile târzii ale prostatitei, dar, de asemenea, nu este rar. Acei bărbați, care nu tratează prostatita și trăiesc cu ea, de fapt, "joacă cu focul". Dacă doriți să trăiți mult timp și să aveți o erecție bună, prostatita trebuie tratată. Și trebuie să faceți acest lucru cât mai curând.

  Problema este că majoritatea bărbaților bolnavi pur și simplu nu se adresează la medici pentru ajutor. O parte nu o consideră periculoasă, altă parte o consideră rușinoasă. Ca rezultat, obținem o situație în care pacienții pur și simplu ignoră boala. Și dacă caută ajutor, adesea în acele momente când este târziu și începe să se dezvolte o tumoare canceroasă.

  Operația de eliminarea tumorii canceroase de prostată

  Trebuie să înțelegem că prostatita este o boală mortală, unul dintre principalele pericole ale căreia este transformarea într-o tumoare de prostată canceroasă. Care, la rândul său, duce cel mai adesea la moartea pacientului. Lăsat fără control și tratament, boala se dezvoltă uneori rapid, timp de 1-2 ani, ducând la apariția cancerului.

  Dar acum bărbații au o posibilitate unică de a scăpa de această boală, o dată şi pentru totdeauna și fără vizitări regulate la clinică.

  Faptul este că în a apărut un poduct revoluționar, care în cel mai scurt timp restabilește funcția prostatei, elimină inflamația, elimină chiar și prostatita cronică și, de asemenea, crește semnificativ potența și durata actului sexual. Numele acestui preparat este Urotrin. Acesta este un produs intern foarte accesibil, deși la dezvoltrea lui au participat oamenii de știință medicală din Germania și Franța.


  În anul în Institutul de Urologie și Radiologie Intervențională, care este principalul centru științific român în domeniul urologiei, a terminat cu succes studiile clinice a mijlocului de nouă generație - Urotrin, creată pentru lupta împotriva prostatitei. Serviciul de presă al Institutului a dezvăluit următoarele:

  1. Eficacitatea Urotrin, calculată prin metoda standard (Numărul de pacienți recuperați la numărul total de pacienți din grupul de 100 de persoane, care au trecut un curs) a fost de 98%.

  2. Absența manifestărilor bolii după retragerea preparatului (conform rezultatelor observațiilor timp de șase luni) a fost de 99%.

  3. După o săptămână de utilizare a mijlocului, toți pacienții au observat o creștere semnificativă a libidoului și a potenței.

  4. Preparatul a contribuit la creșterea duratei actului sexual la 95% dintre subiecți.

  5. Efecte secundare nedorite, inclusiv reacții alergice nu au fost identificate.

  6. Preparat revoluționar Urotrin este recunoscut ca un instrument principal în lupta împotriva prostatitei.


  Comentarii expert:
  Munteanu Iurie Grigorevici
  Șeful clinicii și catedrei de urologie UMFT, director adjunct al institutului de cercetare a uronefrologiei și sănătății reproductive a omului, membru corespondent a ARŞ, profesor universitar, cunoscut savant-urolog.


  Experiență profesională - peste 45 de ani

  Până în , țara nu a avut mijloc eficient și cel mai important, accesibil pentru lupta cu prostatita. Și acest lucru a dus la consecințe incredibile - nivelul bolii a fost - 45% din populația adultă și cel mai strașnic - 30% dintre tineri. Urotrin este o revoluție în îndepărtarea prostatitei - un adevărat panaceu. Eficacitatea preparatului este dovedită în practică din România. Compoziția unică și descoperirea de către oamenii de știință a celulelor vii au făcut Urotrin indispensabil pentru prostatită.

  Acest mijloc a fost testat clinic. Rezultatele au devenit un adevărat șoc pentru specialiștii urologi. Aproximativ 98% dintre pacienți s-au recuperat fără recăderi. La toți ceilalți au trecut complet simptomele și au oprit procesele inflamatorii în prostată. Cu toate acestea, printre restul de 2% dintre pacienții ar putea avea loc anumite recăderi, care totuși au dispărut cu utilizarea ulterioară a Urotrin.

  De asemenea, datorită unei combinații de componente unice ale Urotrin, există o creștere pronunțată multiplă a potenței și duratei actului sexual.

  Urotrin este bun pentru că rezolvă problema în complex. Are un efect de îmbunătăţirii fenomenale asupra întregului sistem genito-urinar a bărbatului. Pur și simplu, după cursul cu acest preparat, corpul masculin începe să funcționeze la un nivel de 25 de ani. De aceea îl recomand absolut tuturor bărbaților. Chiar dacă nu există prostatită, produsul va efectua o prevenire eficientă și va adăuga semnificativ la potenţă.

  În afară de România, preparatul a fost certificat la Universitatea de Urologie din Paris. Studiile clinice au confirmat pe deplin datele româneşti. Francezii au primit chiar și un procent mai mare de recuperare.

  În acest moment, Urotrin este disponibil numai pentru a comanda pe siteul proiectului. Am încercat de multe ori să intrăm în reţetele de farmacii, dar ei doresc să pună cel mai mare preț posibil pentru el și să-l vândă de mai multe ori mai scump decât dorim noi. Vedeți, Institutul de urologie, la fel ca toate Departamentele de Sănătate, sunt structuri nonprofit. Și nu avem nici un scop de a câștiga. Vrem doar să oferim întregii populaţii acest preparat. Prin urmare, îl vindem cu o pierdere, compensând diferența datorită exporturilor sale. Și scopul principal al rețelelor de farmacie - pentru a câștiga. Prin urmare, avem abordări radical diferite de stabilire a prețurilor.

  În prezent, împreună cu Ministerul Sănătății desfășurăm acțiunea "vom învinge prostatita - vom salva poporul României". Prin urmare, puteți cumpăra Urotrin acum pe un site special.

  194 comentarii
  Anton Moraru

  Am comandat, aproximativ o lună în urmă, efectul deja este. În general, m-am gândit să merg la operație, dar acum totul sa anulat. Am 54 de ani, dar mă simt ca la 34, nici nu am așteptam)

  12 minute în urmă.
  Adelin Popescu

  Confirm pe deplin! Produsul este super! Am cumpărat nu demult, cu o lună în urmă, de atunci nu știu probleme. Prostatita a trecut complet, deși nu a putut fi vindecată de mult timp înainte, în plus, erecția sa îmbunătățit semnificativ și a apărut mai multă dorință de a face sex! Recomand tuturor, în special bărbaților după 40 de ani!

  Mulțumesc Urotrin.

  17 minute în urmă.
  Victor

  Fraţilor, nu fugiţi, prostatita este doar periculoasă, deoarece în formă cronică, poate provoca cancer de prostată, am avut o rudă cu așa ceva, aşa că de îndată ce a început să mă deranjeze, am fugit imediat la medic. Dar am alergat de un an, şi nici un folos. Voi fi nou-nouţ cu Urotrin - este clar!

  19 minute în urmă.
  Nicolae Clipea

  În ultimul an și jumătate am fost răsfățat de prostată, am mers la un masaj, am băut pastile, dar totul sa repetat. Dar Urotrin a rezolvat toate problemele foarte repede și am uitat cu adevărat de prostată, deși medicii au pronunțat deja verdictul, că este cronică și totul.

  20 minute în urmă.
  Arsenie

  Am început cu un alt medicament, destul de cunoscut, am băut la numirea unui medic timp de aproape 2 luni - nici un folos. Mai bine nu a devenit, dar la toaletă am fugit mai des și mai des. Ca urmare, tratamentul a fost un eșec. Aici am dat peste Urotrin pe internet. Și lasă-mă să încerc(din cauza că medicina este neputincioasă). Deci, medicina este într-adevăr neputincioasă, iar Urotrin mi-a rezolvat problema rapid și complet!

  24 minute în urmă.
  Eugen Surin

  Nu m-am gândit că într-o zi voi fi diagnosticat cu un diagnostic teribil. Pentru un tânăr, este o cruce atât în încrederea în sine, cât și în viața sexuală. Ei bine, nu am disperat, am fost tratat complex, pe toate fronturile. Nu mi-a părut rău de bani pentru tratament. Am fost tratat mult timp și, în cele din urmă, am fost ajutat doar de Urotrin! Nu am așteptam, acționează rapid și fără probleme.

  27 minute în urmă.
  Nikolai Alexeevici

  Vă pot garanta. Am verificat pentru mine. La început am băut o grămadă de antibiotice, am mers la un masaj, în general, am fost tratat mult timp. Dar după câteva luni, prostata începea să-și amintească de sine. Dar după Urotrin au trecut deja 4 luni, așa că am uitat că am avut o dată prostatită.

  30 minute în urmă.
  Cosma Rău

  Băieți, e un coșmar. Cinci ani trăiesc deja cu prostatită! Exacerbări de până la zece ori pe an! Suflă ușor și deja toate simptomele. Am mers la medici, prescriu antibiotice, dar nimic nu ajută. Doar îmbunătățiri temporare și din nou! Antibioticele nu le mai pot bea, organismul nu le mai poate tolera, cred că. Credeţi că Urotrin va ajuta?

  34 minute în urmă.
  Ciprian

  Am tratat prostatita cu alt mediament, l-am cumpărat în anul 2018. Și, de asemenea, am făcut exerciții pentru a reduce stagnarea în pelvisul mic, a ajutat cu adevărat, dar apoi din nou mi-a amintit de sine, am trecut din nou același curs. Și după Urotrin fără probleme, totul a plecat o dată pentru totdeauna.

  37 minute în urmă.
  Irina

  Soțul meu a avut, de asemenea, probleme, a încercat mult timp să vindece, dar nu a funcționat nimic. Apoi, un medic a spus că bacteriile, care provoacă prostatită, se obișnuiesc cu antibioticele pe care soțul le-a primit. Aici a sfătuit Urotrin. Soțul i-a dat apoi o cutie de whisky ca mulțumire.

  49 minute în urmă.
  Denis

  Totuși, m-am consultat cu un medic pentru Urotrin, medicul a spus că nu este gata să garanteze, dar dacă încerc, va fi fericit să afle rezultatul. Iar rezultatul a fost excelent, prostatita a plecat, dar medicul a reușit doar să-și dilueze mâinile...

  53 minute în urmă.
  Eugen Calpa

  În general, Urotrin nu are analogi pe piață. Acest instrument este, de asemenea, un oncoprotector. Acesta este singurul preparat care funcționează la 100%. I-am verificat efectul asupra mea și i-am ajutat doi prietenii mei. În general, pot spune cu exactitate că aceasta nu este o opinie subiectivă, ci aprobarea mai multor persoane.

  1 oră în urmă.