Urológia

Hogyan mentette meg a családunkat az Urotrin

Férjemmel, Andrással már negyed évszázada vagyunk együtt. Munkaszerető, felelősségtudó, de a betegségeiről és egészségügyi problémáiról nem szeret beszélni, gyöngeségnek véli az ilyesmit, ami nem szépít egy férfit.

Egy évvel ezelőtt komoly problémánk merült fel, amely majdnem váláshoz vezetett. András ingerlékennyé vált, gorombává, kerülte az intim kapcsolatokat, azzal magyarázva mindezt, hogy sokat dolgozik és nagyon elfárad. Próbáltam beszélni vele, meggyőzni, hogy nem szabad ilyen sok időt fordítani a munkára, hogy az embernek vigyáznia kell magára. András egyet értett, de minden maradt úgy, mint korábban volt.

Már el is döntöttem magamnak, hogy megjelent egy másik nő az életében. Azután felfigyeltem arra, hogy a férjem gyakran kel fel éjszaka wc-be és amikor visszajön szinte ráncolja a homlokát a fájdalomtól. Megkérdeztem tőle: "András, mi történik veled?" De soros alkalommal csak leintett, és fogva a derekát, elkezdett készülődni a munkába. Csak este ismerte be végre, hogy már hónapok óta fájdalmat érez az ágyékában, a derekában, a csípője felső részében, hogy minden egyes pisilés igazi kínszenvedés a számára. Természetesen hallott a prosztatagyulladásról, de őgy gondolta, hogy ez csak egy megfázás, átfújta a szél a mezőn. Azt mondta, hogy bedörzsöli a derekát és a lábait pálinkával, majd magától átmegy. Kijelentette, hogy ő bizony orvoshoz nem megy. Elkezdtünk szakembert keresni az ismerőseinken keresztül, aki meg tudná nézni a férjemet és meg tudná mondani, hogy mi a helyzet.

Sikerült ilyen orvost találni. A szakember azt mondta, hogy egyenlőre nem krónikus, de, ha nem fogja kezelni, akkor a következmények nagyon komolyak lehetnek, akár prosztatarák is kialakulhat. Tablettákat írt fel. A férjem az elején türelmesen szedte is, de aztán abbahagyta és leintette az egészet. Pedig a kezelési kurzus hosszadalmas - 60-90 nap. Ha kihagyott pár alkalmat, kezdheti előlről. A tabletták - jó dolog, de nem csak a prosztatára hatnak, hanem az egész testre.

Egy jó ismerősöm, akinek őszinteségi kitörésemben általános vonalakban utaltam András egészségügyi problémájára, először elmesélte, hogy mi gyógyította meg a férjét. Ez a készítmény az Urotrin volt.

- Először is, ez a szer nem hormonális, nem szintetikus, hanem természetes. Másodszor, közvetlen hatást fejt ki, aza csak a prosztatát kezeli, nem pedig azonnal az egész szervezetet. Ellenjavallatai nincsenek, mivel összetételébe természetes eredetű anyagok tartoznak, - mesélte nekem.

Kitűztem célként magamnak, hogy megtalálom ezt a szert és meg is találtam, majd figyelmesen elolvastam az útmutatót. Nos, az volt ott leírva, hogy az Urotrin kapszulák fenyő kivonatot tartalmaznak, amely javítja a hormonális hátteret, aminek köszönhetően jótékony hatást fejt ki a prosztata egészségére és erősíti a libidót. Az áfonya kivonat bizonyítottan orvosolja az urogenitális rendszer fertőzéseit, amely megakadályozza a baktériumok bejutását a húgyúti rendszerbe. A kamilla kivonat a kumarin néven ismert komponensnek köszönhetően tisztítja a vért és növeli a urogenitális rendszer oxigénnel és vitaminokkal való ellátását. A csalán kivonat stimulálja a fő férfi hormon - a tesztoszteron szintézisét, amely a maga részéről jütékony hatást gyakorol az egész férfi urogenitális rendszerre - a potenciától a prosztata egészségéig.

Egyszóval megvettem az Urotrin kapszulákat és komolyan elbeszélgettem a férjemmel- A kívánság, hogy normálisan éljen és dolgozzon, igazi férfi legyen eljátszotta a maga szerepét. András komolyan állt hozzá a betegség elleni harchoz. Elkezdte rendszeresen és céltudatosan használni a készítményt, nem hagyva esélyt a betegségnek, hogy visszanyerje a már elveszített pzícióit. Nem volt minden könnyű és zökkenőmentes.

Két hét múlva András már jobban érezte magát. Megnyugodott, vidámabb lett és már nem titkolta, hogy ennek a természetes szernek és közös erőfeszítéseinknek köszönhetően megértette, hogy le fogjuk küzdeni ezt a betegséget. Három hónappal később legyőztük a prosztatagyulladást és a családi életünket ismét helyreállt.

- Nehét megbékélni a betegséggel, és nehéz bevallani saját magadnak, hogy nem tudsz megbirkózni vele önállóan - mondta nekem András. - Soha nem hittem a népi jogorvoslás erejében, ezekben a füvekben, tinktúrákban, borogatásokban. Úgy véltem, hogy mindez komolytalan. De most értem, hogy az Urotrin annak köszönhetően lett létrehozva, hogy az orvostudomány végre valahára felfegyverkezett ezekkel a természetes szerekkel.

Nos, kedves, mindenkit tanácsolom: ha szeretnének normális családi életet - gondoskodni a kell vásárolni nekik az Urotrin.

Urotrin megrendelése 50%-os árengedménnyel