A PROSZTATAGYULLADÁS NEM CSAK AZ EGÉSZSÉGRE VESZÉLYES, HANEM AZ ÉLETRE IS!

Az Egészségügyi Alap mellett működő urológiai osztály főorvosa

Kondráti András
A Budapesti Egyetem urológiai tanszékének vezetője, az orvostudományok doktora, professzor
Az Európai Urológiai Intézetek tanácsának tagka, sebész, Európában és az USA-ban végzett műtéteket.
Első kategóriás orvos. A következő módszereket használja: robotizált radikális prostatektómia, a prosztata ultrahangja és a prosztata adenoma lézer ablációja.

A prosztatagyulladás különböző veszélyes betegségek kialakulásához vezet:

- IMPOTENCIA

- PROSZTATA ADENÓMA

- PROSZTATA RÁK

Sőt, a prosztatagyulladásnál fellépő impotencia az esetek 100%-ban lép fel, azaz minden megbetegedett férfinál. Valakinél korábban jelenik meg a nemi gyengeség, valakinél később, de mindig megtörténik.

A prosztatarák a prosztatagyulladás előrehaladott stádiumaiban jelenik meg, de, sajnos, nem olyan ritkán, mint szeretnénk. Azok a férfiak, akik nem kezeli ka prosztatagyulladást, hanem egyszerűen tűrik a kellemetlen érzéseket, valójában a tűzzel játszanak. Ha a férfi sokáig akar élni és jó erekcióval akar rendelkezni, a prosztatagyulladást kezelni kell. És ezt közel sem minden férfi teszi meg.

A probléma abban rejlik, hogy a férfiak többsége még orvoshoz sem fordul, hogy kezelésben részesüljön. Egyesek úgy vélik, hogy ez a betegség nem veszélyes, mások egyszerűen szégyelik bevallani. De lényegében véve,a betegek csak ignorálják a problémát. És, ha mégis úgy döntenek, hogy segítségért fordulnak, túl későn teszik ezt, amikor a prosztattában már elkezdett kialakunl ia daganat.

Nem szabad elfeledni, hogy a prosztatagyulladás - egy halálos betegség, amelyeik egyik legveszélyesebb következménye a prosztatarák kialakulása. Ez a szövődmény, mint azt mindanyian értjük, gyakorlatilagg minden esetben halálhoz vezet. Így, ha nem kontrolláljuk és nem kezeljük a betegséget, a daganat kialakulása után maximum 2 év múlva halálhoz vezet.

De most a férfiaknak végre lehetőségük van egyszer és mindenkorra megszabadulni ettől a problémától anélkül, hogy kórházba kellene menni.

Arról van szó, hogy 2016-ban megjelent egy forradalmi szer, amelyek rövid idő alatt helyreállíja a prosztata helyes működését, enyhíti a gyulladást, még a krónikus prosztatagyulladást is képes kezelni, sőt jelentősen erősíti a potenciát is, valamint növeli a szexuális aktus időtartamát. Ennek a szernek a neve Urotrin®. Ez a készítmény nagyon elérhető áron kapható, függetlenül attól, hogy kifejlesztésén Németország és Franciaország legjobb tudósai dolgoztak.


2016-ban a Budapesti Kutató Intézetben, amely Magyarország legjelentősebb urológiai központja, elvégezték az Urotrin® új generációs készítmény klinikai vizsgálatait, amely a prosztatagyulladás elleni harcra volt létrehozva. Az intézmény sajtó-központja a következő eredményeket tette közz.

1.Az Urotin készítmény hatékonysága, amely a szabványos módszerrel volt kiszámítva (a kikezelt betegek száma a kezelésben részt vevő 100 főből álló csoportta összehasonlítva) - 98%.

2. A kiújulások hiánya a kezelés befejezése után (hathónapos megfigyelés eredményei laapján) az esetek 99% -ban volt megfigyelhető.

3. A készítmény egy heti alkalmazása után minden beteg megjegyezte a libidó és a potencia hirtelen erősödését.

4. A készítmény lehetővé tette a nemi aktus időtartamának növekedését az esetek 95%-ban.

5. Nem kívánt mellékhatások, beleértve az allergiás rekaciókat is, nem voltak megfigyelve.

6. Az Urotrin® forradalmi készítmény a legjobb prosztatagyulladást kezelő készítménynek lett elismerve.


Szakértői vélemény:


Szilágyi Kálmán
Az orvostudományok kandidátusa, urológus
Munkatapasztalat - 43 év
Első kategóriás orvos, szakember a húgycső sebészet területén, kisinvazív műtéteket végez.
Az Urológusok Nemzeti Tanácsának és az European Association of Urology (EAU) a tagja.

2016-ig nem létezett hatékony és elérhető szer a prosztatagyulladás ellen. És ez valóban félelmetes eredméynekhez vezetett: a betegek százaléka e felnőtt lakosság körében 45%-ot tett ki, de, mai még ennél is ijesztőbb, ezek 25%-a - fiatal férfiak. Az Urotrin® — forradalom a prosztatagyulladás kezelésében, igazi csodaszer. A kapszulák hatéknysága a gyakorlatban is be lett mutatva, ahogy Magyarországon, úgy egész Európában is. A komponensek egyedi kombinálása, amelyekre a tudósok figyeltek fel, valamint az egyedi sejtek felfedezése, pótolhatatlan szerré tették az Urotrint a prosztatagyulladás kezelésében.

A készítmény átesett a klinikai kutatásokon és eze eredményei még az urológusokat és szakembereket is meglepték. A betegek majdnem 98%-a gyógyult meg a betegség kiújulása nélkül. A többieknél eltűntek a prosztatgyulladás tünetei és sikerült blokkolniuk a kiújulás valamennyi megnyilvánulását az Urotrin segítségével.

Innovációs összetételének köszönhetően, hasonló módon segített az Urotrin a betegeknek erősíteni a potenciájukat és növelni a szexuális aktus idejét.

Az Urotrin® kiválóan alkalmas a férfi problémák megoldására egészében véve. Hihetetlen gyógyító hatása van a teljes urogenitális rendszerre. Egyszerűbben fogalmazva, a készítménnyel történő kezelés után a férfi szervezet úgy kezd el működni, mint 25 éves korban. Éppen ezért ajánlom abszolút minden férfinak. Még azoknak is, akik nem szenvednek prosztatagyulladásban, mivel a készítmény kiváló megelőző tulajdonságokkal rendelkezik és erősíti a szexuális potenciát.

Magyarországon kívül, a készítmény le volt tesztelve Európa más országiban is, például a Párizsi Urológiai Egyetemen. A klinikai kutatások csak megerősíették az eredményeinket. Franciaországban még jobb eredményeket sikerült elérni.


Kedves férfiak! Ne feledkezzenek meg az egészségükről! Élvezzék az életet, foglalkozzanak a prosztaatgyullads megelőzésével és ne kockáztassák az életüket! Jelen pillanatban ez a készítmény nem kapható a gyógyszertárakban hatalmas feláraik miatt. Csak az interneten vásárolhatják meg. Jó EGÉSZSÉGET kívánok mindenkinek!

Jelenleg az Urotrin® készítményt meg lehet vásárolni a gyártó hivatalos weboldalán.


194 hozzászólás
Kiss Endre

Körül-belül egy hónappal ezelőtt rendeltem meg, a hatás már egy hét múlva érezhető volt. Azt gondoltam, hogy kés alá kellesz feküdni, de most minden rendben van. Én 54 éves vagyok, de most 34-nek érzem magamat, nem is számítottam ilyenre!

9 perce
Tóth István

Teljesen alátámasztom! Ez a készítméyn egyszerűen szuper! Nemrég vettem meg, 1,5 hónappal ezelőtt, de már nem is gondolok a problémára. A prosztatagyulladás elmúlt, bár hosszú időt át nem tudtam legyőzni. Emellett, jelentősen javult az erekcióm, sokkal jobban kíváno ma szexet! Mindenkinek ajánlom, főként azoknak, akik már elmúltak 40 évesek!

Köszönöm Urotrin!

12 perce
Viktor

Ne hagyjátok, hogy a betegség fejlődjön! Ha a prosztatgyulladás króbikussá válik, akkor prosztatarákhoz is vezethet. Az egyik rokonom, sajnos, ebbe halt bele, ezért az első tünetek megjelenésekor azonnal orvoshoz fordultam. Már egy éve járom a kórházakat, de nem változott semmi. Úgy gondolom, hogy megveszem az Urotrint és kikezelem magamat, biztosan segíteni fog!

19 perce
Virág Imre

Az utóbbi fél évben problémáim voltak a prosztatámmal, jártam masszázsra, tablettákat szedtem, de a betegség nem múlt el. Azonban az Urotrin megoldotta minden problémámat, most valóban megfeledkeztem a prosztatagyulladásról, bár az orvos azt mondta, hogy már krónikus a betegség nálam és itt nincs mit tenni.

18 perce
Roland

Egy ismert gyógyszertári készítménnyel kezdtem a kezelést, úgy szedtem, ahogy azt az orvos előírta, majdnem két hónapig, de eredmény nulla. Nem éreztem javulást, csak gyakrabban szaladgáltam a wc-re. Azaz a kezelés csak rontott a helyzeten. Az interneten rábukkantam az Urotrinra. Azt gondoltam, hogy bizonyára ki kell próbálni, ha már a hivatalos orvostudomány nem tud segíteni! :) A szintetikus készítmények nem segítettek, azonban az Urotrin megoldotta valamennyi problémámat, méghozzá gyakorlatulag azonnal!

24 perce
Zsengő Divid

Soha nem gondoltam volna, hoyg ilyen borzalmas diagnózist állítanak majd fel nálam. Egy fiatal srácnak - ez egy kereszt a szexuális életén, és persze a magabiztosságán is. De nem keseredtem el és próbáltam kikezelni magamat azonnal több módszerrel is. A kezelésen soha sem spóroltam. Nagyon sokáig kezeltettem magamat, de végeredményként csak az Urotrin segített nekem! Nem is számítottam rá, hogy ilyen gyorsan és hatékonyan fog működni.

27 perce
Lovász Lóránt

Az eredmény garantált lesz. Én magam is próbáltam ezt a szert. Az elején állandóan antibiotikumokat szedtem, masszázsokra jártam, kipróbáltam minden lehetséges kezelést. De pár hónap múlva minden előről kezdődött. Az Urotrn szedési kurzusának befejezése óta már eltelt 4 hónap, és én már el is felejtettem, hogy valaha prosztatagyulladásom volt.

30 perce
P. Lajos

Hát, ez valóban egy borzalmas betegség. Már öt éve élek a prosztatagyulladással! A betegség évente 5-ször jön elő! Úgy tűnik, hogy már kicsit jobb, azután minden tünet visszatér. Az orvosok az antibiotikomokon kívül semmi mást nem tudnak tanácsolni. Csak pillanatnyi megkönnyebbülés, utána minden kezdődik előről! Már meguntam az antibiotikumok szedését, olyan érzésem van, hogy a szervezetem már nem bírja őket. Gondoljátok, hogy az Urotrin segít?

34 perce
Szabolcs

Gyógyszertári szerekkel kezeltem a prosztatagyulladásomat. Emellett, sepciális gyakorlatokat is végeztem. Persze ezek egy kicsit segítettek, de utána a probléma visszatért és nekem megint meg kellett ismételni a kezelési kurzust. Az Urotrinnal nem újul ki a betegség, egyszer és mindenkorra kikezeltem.

37 perce
Liza

A férjemnek is ilyen problémája volt, sokáig próbáltuk kikezelni, de nem sikerült. Az orvos azt mondta, hogy a fertőzést kiváltó baktériumok megszokták az antibiotikumokat, amelyeket a férjem szedett. És az Urotrint ajánlotta. A férjem egy láda whiskyt vitt nei hálája képpen.

49 perce
Dániel

Konzultáltam az orvosommal az Urotrin kapcsán, azt mondta, hogy nem bízik az ilyen szerekben, de érdekes lesz a számára majd megnézni az eredményeimet. Az eredmény kiváló volt, kigyógyultam, az orvos pedig csak vonogatja a vállát...

53 perce
Szolyvai András

Az Urotrinhoz nincs hasonló a őiacon. Ez az egyetlen készítmény, amely 100%-ban működik és még a rákot is megelőzi. Magamon tapasztaltam meg a hatását és segített még néhány ismerősömnek. Most magabiztosan állíthatom, hogy a vélemény objektív, hiszen az eredményt több ember tapasztalata támasztja alá.

egy órája