Adakah anda sanggup untuk membelanjakan sejumlah kecil wang supaya kulit anda kelihatan 15 tahun lebih muda? Seorang doktor yang terkenal di kaca TV telah berkongsi kaedah baru untuk mengurangkan kedutan. Ianya telah terbukti berkesan! Pakar bedah tersebut sebenarnya berbelah bahagi sama ada ingin mendedahkan rahsia ini ataupun tidak.

Harap maklum bahawa individu dalam imej di atas tidak membuktikan keberkesanan produk ini secara langsung. Namun begitu, pengiktirafan harus diberikan kepada bahan-bahan yang terdapat di dalam formula ini

Baru-baru ini, seorang doktor yang terkemuka telah memperkenalkan sebuah produk penjagaan kulit dan anti-kedut yang dikenali sebagai VisageMax di mana ianya mampu menjadikan kulit anda kelihatan separuh daripada usia sebenar anda. Dan bagaimana anda juga boleh menggunakan produk yang sama untuk menjadikan anda tampak lebih muda!

Doktor yang terkemuka tersebut telah melancarkan krim kulit baru yang memberikan kesan yang sama seperti pembedahan wajah dan Botox. Berbanding dua kaedah tersebut, produk ini tidak memerlukan sebarang jarum! Menurut beliau, setelah merahsiakan produk ini lebih setahun di mana beliau hanya menjualnya kepada pelanggan tertentu (rata-ratanya terdiri daripada selebriti) yang sanggup menawarkan harga yang tinggi, beliau akhirnya memutuskan untuk melancarkan produk ini kepada umum kerana beliau berharap dengan cara ini akan dapat menghentikan orang daripada menjalani pembedahan yang tida diperlukan.

Untuk ujian hari ini, kami menggunakan Derma Today oleh Mary Allen. Sepanjang 30 tahun di alam perkahwinannya, kulit Mary Allen telah merosot akibat daripada stres, sinaran matahari, pengambilan wain atau koktail sekali-sekala, dan tabiat merokok dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Mary akan menggunakan produk yang sama iaitu VisageMax seperti yang dicadangkan oleh doktor TV terkenal untuk melihat sama ada ianya berkesan untuk menghilangkan kedutan beliau.

Teruskan membaca untuk mengetahui bagaimana Mary Allen berjaya mengembalikan sepuluh tahun keremajaan ke wajahnya dengan menggunakan tip-tip yang luar biasa daripada seorang doktor TV yang terkemuka.

Akibat tidak menjaga kulitnya selama bertahun-tahun, peningkatan umur Mary Allen menampakkan kedut-kedut yang ketara, kulit kendur dan kulit wajah yang berkerut sehingga ianya memerlukan bantuan rawatan. VisageMax telah menjadikan wajah beliau kelihatan 20 tahun lebih muda dan meningkatkan semula keyakinan beliau.

Ketika saya masih muda, kulit saya beranjal dan licin dan bebas dari sebarang kedutan. Saya menamatkan pelajaran di kolej tanpa sebarang kedutan di muka tetapi ianya mula kelihatan apabila saya mula bekerja di pejabat di sebuah syarikat tempatan. Saya mula memiliki tabiat buruk seperti enggan menggunakan krim pelindungan matahari setiap hari, pengambilan alkohol, dan kadang-kala merokok.

Selepas beberapa dekad, kulit saya menjadi berkedut. Kedutan mula kelihatan di bahagian muka. Saya berasa sedih dan sangat malu... apabila saya keluar bersama dengan rakan-rakan, saya merasa tidak yakin dan bergegas ke bilik mandi untuk mengenakan produk kosmetik pada wajah. Saya tidak suka melihat wajah saya di cermin dan mengelakkan diri daripada cermin yang jelas dizoomkan.

Selama lebih sepuluh tahun, saya telah menghabiskan wang yang tidak terkira banyaknya untuk membeli produk anti-penuaan di mana saya yakin bahawa ramai di antara pembaca yang pernah berhadapan dengan masalah yang sama. Namun akhirnya, hasil yang saya terima adalah sama ada kesannya amat sedikit atau tidak berkesan sama sekali.

Hari ini saya merasakan amat jelas tentang VisageMax, produk anti-penuaan doktor yang baru dari sebuah rancangan TV yang terkenal. Saya telah lama menantikan sesuatu mampu untuk menjaga wajah dan kulit saya untuk kekal sihat. Walaubagaimanapun, selama ini saya tidak berusaha melakukan apa-apa, saya hampir kelihatan seperti seorang lelaki tua yang telah pudar kulitnya buat selama-lamanya.

Mary telah mencuba pelbagai kaedah satu demi satu tetapi kesannya sangat rendah manakala beberapa kaedah lain langsung tidak memberikan hasil sama sekali. Beliau pernah mempertimbangkan pembedahan plastik tetapi ragu-ragu kerana berasa takut. Seolah-olah telah tiada harapan lagi dengan keadaan tersebut sehinggalah beliau menemui penyelesaiannya ketika menonton salah sebuah rancangan TV kegemarannya Dan VisageMax telah dilancarkan ke serata dunia

Doktor tersebut telah mengetahui akan rahsia ini sejak sekian lama dan merahsiakannya untuk para pelanggan yang terdiri daripada kalangan selebriti yang ingin melihat kulit mereka tampak 10-15 tahun lebih muda dengan cepat. Apabila Allen menerangkan bagaimana produk anti-penuaan tersebut dapat membantunya, beliau tidak dapat menahan air mata selepas melihat kesannya.

Apabila Mary mengetahui tentangnya, beliau sangat terkejut kerana betapa mudah dan murahnya untuk mendapatkan hasil yang baik. Dan anda perlu mencubanya sendiri!

Di Derma Today, kami menerima banyak e-mel daripada para pembaca kami yang bertanyakan tentang keputusan kami untuk menulis artikel mengenai VisageMax dan mengujinya sendiri, dan kemudiannya melaporkan hasil ujikaji kepada Mary! Teruskan membaca…

Harap maklum bahawa individu dalam imej di atas tidak membuktikan keberkesanan produk ini secara langsung. Namun begitu, pengiktirafan harus diberikan kepada bahan-bahan yang terdapat di dalam formula ini

Doktor bagi rancangan TV yang terkenal biasanya menyimpan rahsia kaedah mengurangkan kedutan untuk pelanggan selebriti sahaja yang bersedia untuk membayar harga yang tinggi... sehinggalah kini.

Doktor tersebut berkata bahawa beliau merasakan sudah tiba masanya untuk beliau memasukkan ilmu pengetahuan selama beberapa dekad ke dalam produknya yang berkesan dan murah. Beliau telah jemu mendengar pelbagai cerita daripada ramai orang yang membelanjakan puluhan ribu dolar untuk membeli produk yang mengurangkan kedutan. Atau untuk menjalani pembedahan plastik yang sama sekali tidak diperlukan. Oleh sebab itu, dua minggu lalu beliau akhirnya mendedahkan rahsia dan mula menawarkan VisageMax kepada orang ramai.

"Wanita yang tidak terhitung ramainya dari seluruh dunia telah berjaya menghilangkan kantung mata dan kedutan di dahi. Dan semua ini berhasil dengan menggunakan krim anti-kedut VisageMax"

Rahsia bagi produk penjagaan kulit adalah hasil daripada ujian dan penyelidikan selama bertahun-tahun. Ketika doktor tersebut bekerjasama dengan pasukan penyelidikan produk anti-penuaan, beliau telah menemui produk yang amat berkesan untuk menjadikan wanita kelihatan 10-20 tahun lebih muda dalam tempoh satu bulan sahaja. Apa yang mengejutkan adalah ianya 100% selamat dan murah. Penyelesaian "ajaib" untuk memulihkan keremajaan tersebut adalah hasil gabungan bahan-bahan penting yang terkandung di dalam VisageMax .

"Saya berusia 55 tahun, tetapi saya kelihatan seperti 30. Terima kasih kepada ramuan di dalam VisageMax , saya perlu memberikan penghargaan kepada doktor yang menemui produk ajaib ini.

Dan apakah ramuan rahsia yang utama?

2 ramuan utama dalam anti-penuaan:

1. Bisophere Proprietari (Proprietary Bisophere)
2.QuSome

Kedua-dua bahan semulajadi ini bekerjasama untuk mengurangkan kedutan pada peringkat sel kulit - di bawah kulit - di mana ia adalah faktor mengapa ianya berkesan.

Bisopedi Proprietari adalah Mata Air Keabadian: Yang Pertama
Potongan anti-penuaan pertama. Doktor bercakap tentang Bisophere proprietari .

Harap maklum bahawa individu dalam imej di atas tidak membuktikan keberkesanan produk ini secara langsung. Namun begitu, pengiktirafan harus diberikan kepada bahan-bahan yang terdapat di dalam formula ini

Bisophere Proprietari adalah rahsia untuk memperdayakan umur anda.

Bisophere Eksklusif menembusi kulit yang rosak dan menggalakkan pengeluaran kolagen baru - sejenis protein yang menjadikan kulit kelihatan gebu dan anjal. Ia sebenarnya telah lama berada dalam industri kecantikan, kerana kajian dari tahun 2009 menyatakan bahawa anda boleh menggunakan Bisophere Proprietari pada kulit anda tanpa preskripsi dan ianya membantu merawat kulit. Ia mampu mengurangkan kulit berkerut dan kedutan sehingga 60%. Doktor tersebut menyatakan bahawa ini adalah penyebab mengapa VisageMax berkesan. Ianya adalah salah satu daripada beberapa jenis produk di pasaran yang mempunyai Bisophere Proprietari dalam sukatan yang betul.

Cusom (QuSome):
Menurut beliau, ramuan ini adalah teka-teki kedua. Apabila dicampurkan dengan Bisophere Proprietari dengan sukatan yang betul, wajah anda pasti akan kelihatan sehingga 20 tahun lebih muda. Dalam masa seminggu sahaja! QuSome juga juga berkesan dengan lembapan. Ia mampu menyimpan sehingga 1,000 kali ganda air, menjadikan kulit anda kelihatan gebu semulajadi. QuSome membantu menghidupkan semula kulit anda dan membuatkannya kelihatan seperti baru selepas menderita akibat kekeringan, alam persekitaran, stres, atau gatal-gatal. Menurut beliau, produk yang boleh anda dapati secara atas talian tidak mempunyai jumlah QuSome seperti yang terdapat di VisageMax .

" "Bisophere Proprietari dan QuSome bertindak dengan menyingkirkan lapisan kulit mati dan membantu dalam penyalinan kulit yang baru. Ujian kami mendapati bahawa ia dapat mengurangkan umur pada wajah anda sehingga hampir 10-20 tahun dalam hanya 14 hari. Akan tetapi adalah amat penting untuk memilih krim atau serum yang mempunyai ramuan yang berkualiti dan ketulenan tertinggi kerana setiap produk adalah berbeza. Produk terbaik yang ditemui semasa penyelidikan kami ialah VisageMax . Inilah produk yang saya syorkan kepada para pelanggan saya yang terdiri daripada kalangan selebriti, "- kata doktor tersebut.

"Bagaimanakah cara untuk saya boleh menggunakannya?"

Ianya sangat mudah. Anda hanya perlu menggunakan produk ini sebelum tidur. Doktor tersebut berkata ketika program tersebut "Caranya ialah dengan menggunakan VisageMax setiap hari." Produk ini mengandungi kepekatan yang betul bagi Bisophere Proprietari dan QuSome yang tulen. Pasukan saya mendapati bahawa ianya mengandungi semua jenis ramuan antioksidan, bahan yang dipanggil Dermaxy (juga dikenali sebagai pembedahan plastik dalam botol) dan Ester-C (yang merupakan sebatian anti-penuaan dalam Bisophere Proprietari).

Harap maklum bahawa individu dalam imej di atas tidak membuktikan keberkesanan produk ini secara langsung. Namun begitu, pengiktirafan harus diberikan kepada bahan-bahan yang terdapat di dalam formula ini

"Saya amat teruja bagi semua orang untuk mencuba VisageMax - ia benar-benar adalah mata air keabadian yang terkandung di dalam botol."

Kami memutuskan untuk mencubanya!

Dan ia merupakan suatu ujikaji yang menarik dan pada masa yang sama kami menerima banyak e-mel dan surat yang menanti-nantikan keputusan. Kami ingin menyelidiki ramuan anti-penuaan doktor tersebut dengan sendiri sebelum kami menulis artikel pujian buat mereka. Kami telah memutuskan untuk memilih seorang sukarelawan daripada kalangan pembaca kami. Anda sudah mengenali Mary Allen, yang mendapat peluang untuk mencuba produk ini. Dan ini adalah hasil yang anda dapati...

Keputusan yang diperolehi Mary selepas menggunakan VisageMax selama 14 hari:

Mary, 62 tahun dari San Francisco adalah nenek kepada 2 orang cucu, dan seperti kebanyakan wanita lain pada usia yang sama, faktor tersebut menyebabkan kemunculan kedutan dan kerutan yang tidak diingini. Mary berkata dia memutuskan untuk mencuba VisageMax kerana beliau berasa patah semangat kerana tiada produk lain yang berkesan. Beliau juga mempertimbangkan untuk melakukan pembedahan plastik pada wajah yang berisiko. VisageMax adalah pilihan terakhir buat beliau.

Dan inilah keputusan yang anda dapati

Hari 1

Selepas hari pertama menggunakan VisageMax , saya terkejut dengan hasilnya yang luar biasa. Kerutan, bintik gelap, dan kedutan kelihatan berkurangan di depan mata saya! Saya terkejut dengan hasilnya dan merasakan 15 tahun lebih muda. Semua kedutan saya mulai hilang secara beransur-ansur!

Saya tidak tahu bagaimana untuk menerangkannya. Saya berasa panas pada bahagian pipi, sekeliling mata, dan dahi. Saya melihat di cermin dan melihat wajah saya mengeluarkan warna merah jambu - kesan darah mengepam di muka saya menyebabkan wajah saya seperti dilahirkan semula.

Selepas produk menembusi lapisan kulit, wajah saya segera kelihatan lebih beranjal dan berseri-seri.

Hari 5

Selepas lima hari menggunakan VisageMax , saya bagaikan tidak percaya bagaimana VisageMax membuat wajah saya berubah.

Malah rakan sekerja saya menyebut bahawa saya kelihatan bertenaga dan tampak lebih sihat. Dan sebahagian daripada mereka telah mengetahui apakah rahsia saya!

Saya amat terkejut dengan hasilnya. Dan merasakan bahawa kulit saya kelihatan 15 tahun lebih muda. Kedutan mulai hilang secara beransur-ansur. Saya tidak sabar untuk melihat sejauh manakah produk ini mampu mengubah wajah saya.

Hari 14

Selepas 14 hari menggunakan produk, selain daripada kesangsian saya, kedutan saya juga turut hilang!

Kedutan di dahi saya, kulit kendur di leher, kedutan di tepi mata - malah bintik-bintik usia di wajah saya hilang sepenuhnya. Saya tidak pernah merasakan atau melihat sebarang produk yang mampu mengembalikan keremajaan kulit saya sebelum ini. Tidak kira berapa mahal sekalipun produk tersebut!

Selepas menggunakan produk tersebut selama dua minggu kulit saya cantik seperti dahulu. Malah, semakin hari ianya bertambah baik. Ianya kelihatan cantik dan berseri-seri seperti 20 tahun yang lalu. Rakan-rakan dan keluarga saya amat terkejut. Mereka seolah-olah tidak percaya melihat perubahannya dan mengatakan saya hanyalah bergurau tetapi sebenarnya menggunakan Botox - saya tidak sabar untuk menunjukkan kepada mereka artikel ini! "

Sukar buat saya untuk mempercayai perubahan yang telah berlaku kepada diri saya. Selepas merasakan diri terlalu tua", secara jujurnya, saya hampir berputus asa dengan sebarang harapan bahawa terdapat cara yang murah dan berkesan untuk menghilangkan kedutan. Terdapat banyak produk di pasaran yang tidak berkesan. Tetapi di tengah-tengah kegusaran saya, VisageMax melakukan apa yang diperkatakan oleh doktor tersebut.

Sukar untuk saya mempercayai betapa keyakinan dan minat saya terhadap lelaki kini meningkat. Memang benar saya telah berkahwin, tetapi saya masih merasa senang hati apabila orang lain mengatakan diri saya masih cantik dan menawan.

Gambar Mary Allen sebelum dan betul-betul selepas 14 hari menggunakan VisageMax

"Kulit saya kelihatan sangat cantik... lebih muda dan licin berbanding ketika saya berusia 35 tahun - terima kasih kepada VisageMax!" Nenek kepada 2 orang cucu, memberitahu Majalah Derma. Terutamanya hari ini, perubahan ketara yang berlaku kepada kedutannya dapat dilihat.

Keputusan:

Penggunaan VisageMax mampu mengurangkan kedutan dan masalah kulit sehingga 90% seperti yang berlaku kepada Mary. Ia menjadikan wajah dan leher beliau kelihatan lebih anjal dan ianya membantu menghilangkan tanda-tanda kendur, usia, dan kulit kering.

Dan adakah produk ini akan berkesan untuk anda juga?

Terdapat pelbagai produk penjagaan kulit di pasaran dan kebanyakannya adalah mahal. Walaupun terdapat banyak pilihan, hanya produk semulajadi mempunyai keraguan tentang kesannya. Dan kami tidak mahu meletakkan sebarang janji kepada para pembaca - tetapi kami mencabar anda untuk melakukan seperti yang dicadangkan oleh doktor tersebut: cubalah sendiri!

Peringatan bahawa anda perlu menggunakan VisageMax setiap hari untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

pautan:

VisageMax

Testimoni daripada para pembaca

Kanlaya Sukrom, 53, telah mengirimkan gambaran hasil yang diperoleh beliau daripada penggunaan VisageMax, anda kelihatan hebat!

Program TV terkenal Doctor VisageMax adalah produk anti-kedut terbaik yang pernah saya gunakan. Saya pernah terlintas di fikiran bahawa gadis yang pernah wujud dalam diri saya telah pergi tidak kembali, saya tidak tahu bagaimana untuk mengucapkan terima kasih!

Kanlaya Sukprom,
Chiang Mai

tawaran istimewa
permulaan
sebelum dan selepas

Saya sudah lama cuba menghilangkan kedutan di sekitar mata lebih dari 10 tahun. VisageMax berjaya menghilangkannya dalam masa seminggu sahaja. Jutaan terima kasih!

Wimonwan Chareonmit,
Khon Kaen

sebelum dan selepas

"Sudah sekian lama saya tidak menikmati rutin melihat cermin pada waktu pagi, saya sudah lama tidak merasakan keyakinan sebegini!"

Piyanuch Chomphun,
Bangkok

(Produk mungkin kehabisan stok tidak lama lagi - segera dan dapatkannya sekarang sebelum kehabisan stok)

Penting: Hasil keputusan percubaan klinikal doktor TV terkenal mencadangkan supaya anda menggunakan produk ini setiap hari untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Kemaskini: Promosi bermula:

Khas: Dapatkan VisageMax

Tempah sekarang

Tawaran istimewa bermula:

Sathanee Boraket

Saya telah menggunakan krim kedutan ini selama 3 minggu. Dan kesannya wajah saya tampak 5 tahun lebih muda! Walaupun hasilnya tidak sama seperti ibu akan tetapi saya akan terus menggunakannya kerana ianya sangat murah! Kedutan dan kerutan. Apabila saya ketawa, kedutan secara beransur-ansur hilang. Semakin banyak setiap hari. Terima kasih tidak terhingga kerana memperkenalkan saya kepadanya!

Balas 12 minit

Fahsai Yingkit

Saya terlihat produk ini di kaca TV baru-baru ini dan sedang menggunakan produk ini. Saya telah menggunakannya selama 6 minggu dan secara jujurnya, hampir sukar untuk dipercayai. Hanya mampu untuk mengatakan wow

Balas 13 minit

Parisara Kerdkriengkrai

Rakan saya telah menggunakannya dan mengesyorkannya kepada saya 3 minggu yang lalu. Saya telah memesan dan menerima produk dalam tempoh 3 hari sahaja (walaupun saya tidak mendapat diskaun). Hasilnya sungguh luar biasa. Saya tidak sabar untuk melihat apa yang akan berlaku selepas minggu ke-3 dan ke-4.

Balas 25 minit

Sai Mai Ling La

Saya ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk ini sebelum menyuntik Botox. Ianya mampu menjimatkan banyak baht!

Balas 46 minit

Siwaphon Phutthichat

Tidak pernah terlintas di fikiran tentang integrasi produk sebelum ini. Saya sangat berpuas hati selepas menggunakan produk ini.

Balas 1 minit

Like a dream pop

Kami melihatnya dalam berita. Wanita ini bernasib baik kerana mendapat peluang ini!!!! Dalam diam saya berasa cemburu, terima kasih kerana berkongsi rahsia besar ini. Saya akan memesan kedua-duanya.

Balas 1 minit

Yuphin Khamkaew

Mungkin saya lebih tua daripada anda tetapi produk yang saya gunakan ini juga berkesan! Hahaha Saya tidak tahu apa yang ingin ditulis seterusnya. Terima kasih banyak.

Balas 2 minit

Kingkaew Phu Kloi

Kakak saya menggunakan produk ini dua bulan lalu. Saya juga sedang menunggu untuk memesan botol percuma. Ingin mengetahui sama ada ia berfungsi ataupun tidak. Akhirnya, dia tidak lagi menawarkan botol percuma!!! Berasa gembira kerana ini botol tersebut kembali percuma. Kali ini, saya pasti tidak akan ketinggalan, hehe.

Balas 2 minit

Prinda Kajornwichai

Saya akan memberi peluang kepada produk ini untuk melihat sejauh mana hasilnya akan mengejutkan saya. Saya telah mencuba hampir setiap jenama dan ianya tidak berkesan sama sekali.

Balas

Orachorn Amornwiwat

Saya telah menggunakannya! Seperti yang saya harapkan. Ia mudah digunakan dan saya ingin berkongsi bagaimana produk ini benar-benar berkesan.

Balas 2 minit

Phimchanok Nern Sung

Terima kasih atas maklumat yang diberikan. Saya baru sahaja mula menggunakannya sendiri

Balas 2 minit

Panita Tanprasert

Sentiasa sibuk dengan anak-anak. Oleh itu, tiada masa untuk mencari tawaran hebat seperti ini. Ini merupakan idea yang bagus!

Balas 2 minit

Jirawat Athletics

Sangat tertarik dengan tawaran tersebut. Tidak sabar untuk melihat hasilnya minggu hadapan.

Balas 2 minit

Prem Ruedi Kaewkam

Ya, produk ini sememangnya menakjubkan. Rakan-rakan rapat saya menggunakannya. Saya telah cuba menghilangkan kedutan selama bertahun-tahun dan segalanya gagal. Anda memberi saya harapan lagi untuk kelihatan segak pada perkahwinan anak perempuan saya. Saya hanya memesan sebotol krim ini dan merasakan ianya akan berfungsi!

Balas 2 minit

Pollen

Hello semua, kami baru sahaja memesan satu. Inginkannya dengan cepat, terima kasih banyak hehe

Balas 3 minit

Wilaiwan Thindphon

Ibu saya baru sahaja menghantar mesej. Rakan kerja memberitahu ibu tentang produk itu. Saya merasakan ianya akan berkesan.

Balas 3 minit

Sarinya Dee Dee

Sila sampaikan kepada orang lain. Terima kasih atas maklumat anda

Balas 3 minit

Nuan Prang Udomchoke

Tidak pasti jika ingin melakukan tempahan atas talian? Tetapi tawaran tersebut sangat menarik dan saya tidak mahu ketinggalan. Lihat laman web, semuanya akan baik belaka. Menantikan untuk bertukar kepada diri yang baru

Balas 4 minit

Mandira Nadi

Kami telah menempahnya. Menunggu untuk mula menggunakan dan akan mengetahui hasilnya

Balas 6 minit

Kanokwan Wichaipanich

Penampilan diri adalah penting. Malangnya, produk yang sedang digunakan tidak berkesan. Terima kasih atas maklumat ini. Tiba masanya untuk bertukar krim

Balas 8 minit

Fon Rada Khamthang

Saya telah mencuba banyak produk. Ingin mencuba tetapi hati masih ragu-ragu. Sesiapa, mohon berikan kepastian bahawa ia benar-benar berkesan.

Balas 8 minit

Aphaporn Man Ying

Saya telah mencuba krim baru-baru ini. Dan ia berfungsi dengan baik. Saya akan terus menggunakannya dan akan memaklumkan perkembangannya.

Balas 8 minit

Srirat Methi

Untuk pertama kalinya, saya boleh melakukan sesuatu yang baik untuk diri saya sendiri tanpa perlu bimbang tentang harga.

Balas 8 minit

Somruthai Boonmee

Saya tidak pasti jika saya akan mendapat hasil sebegini.

Balas 9 minit

#plugin sosial

© Hakcipta Terpelihara 2020 Dilarang meniru